5 kommentarer om “Ikke i rute

 1. Enig i at dette er en bra dokumentar om busstilbudet, MEN her er det noen som bør sette seg bedre inn i saken og se på hvem som er ansvarlig for busstilbudet.
  Kolumbus planlegger og bestemmer rutene.
  Veolia kjører dem med egne busser, og skal drive bedriftsøkonomisk lønnsomt.
  Mange av rutene som er forsinket pga for knapp kjøretid vil ikke Kolumbus gjøre noe med så ikke «skyt» på sjåførene og Veolia.

 2. Nei vi skal ikke skyte sjåførerene, men en kan gjøre det med kolumbus.
  Veolia kan knebles for det annbudet de ga inn for å sikre seg monopol i rogaland, GRÅDIGHETS kultur kalles slik!!!!!!
  Dette er da for å kvitte seg med konkuranse, samt prøve å sikre seg tog, vann osv. Heldigvis så har noen politikkere stanset at veolia fikk behandle vårt drikkevann vannet:):)
  Ville ikke tenkt på hvordan det ville gått:(
  Den sunne konkuransen som var i rogaland mellom de forskjellige buss selskapene er borte og igjen sitter en overlegen ,- uhøflig, en ikke kunde vennlig bedrift og ett selskap a/s kolumbus, som er verdens navle (tror de).
  Disse to bedriftene har fordyret eller rettere sagt de har svindlet til seg kundenes , folket penger, samtidig som de fjerner kvaliteten som en gang var når når to selskaper konkurerte, der sjåførene var opptatt av at kunden fikk en behagelig, hyggelig, og kom frem når de skulle .I dag etter at Veolia overtok alt alene har det vært MYE rot , avganger som ikke har gått eller gått før tiden , osv, her er det mangt å fortelle om .
  Dette skyldes VEOLIA og deres råkjør på de stakkars få sjåførerene som er igjen. Dette er pga annbudet, Billig, Billig. De som arbeider i veolia av adm, og sjåfører i dag er det bare å ta hatten av seg for , ikke alle, men mange og hadde ikke de vært TVUNGET til å arbeide i Veolia Ja så hadde de jobbet ett annet selskap, det er helt sikkert.
  Min oppfatning er å få tilbake to, eventuelt tre aktører ,der konkuranse om KUNDEN igjen blir tema , og så fjern Kolumbus og den pompøse ledelsen før det blir milliard sprekk i anbudet pga oppfunn ledelsen finner på for å dekke sin rygg.
  Fylkespolitikkere vet om dette men gjør ikke noenting , feighet kaller jeg det, men de påstår at det er langsiktigt, FEIL!Det er ingen skam å snu!

  De

 3. eg vil og skriva noge, det er veolia som har hele skylden. vi som er sjåfører er like frustrerte som kundene. vi blir pålagt mer og mer arbeid og mindre å mindre lønn. vi har en skiftplan som vi går ut i fra, å den blir tettere og tettere mellom rutene. det sier sei selv når du skal kjøre frem og tilbake x60, å starter i stvg, kl 53min på heil og skal hver i sandnes 22min. på halv og skal ut igjen 32min over halv når du ikkje er inne før 45 altså 15 min etter at du skulle kjørt til stvg igjen. dette har vi hver dag og det er i røsjtiden det er verst. og når du kommer inn et kvarter etter du skulle hvert inne så må du kanskje på toalette, strekke litt på deg, ha en mat bit å kaffe. for pause er det ikkje lagt inn i disse skiftplanene og vi kjører kanskje i over 6 timer uten pause i trekk.

  hilsen en sjåfør som er stressa og oppgitt av veolia ledelsen PS eg må legga meg når eg komme hjem ver dag pga hodeverk. ungane går på sjølstyr. det er ikkje noe familievennligt yrke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s